Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Έρχεται live-action σειρά Resident Evil στο Netflix (εικόνα)

*
Μετά τις φήμες που υπήρχαν από το 2019 και τη διαρροή του Φεβρουαρίου, το Netflix επιβεβαίωσε επίσημα ότι εργάζεται πάνω σε μια live-action σειρά για το Resident Evil franchise της Capcom. Η δημοφιλής πλατφόρμα σχολίασε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter για το θέμα πως «όταν οι Wesker φτάνουν στην New Raccoon City, τα μυστικά που αποκαλύπτουν μπορεί να είναι το τέλος των πάντων. Το Resident Evil live-action series έρχεται στο Netflix».



Όπως σημειώνεται από ΜΜΕ του εξωτερικού, η ιστορία θα μας ταξιδέψει σε δύο διαφορετικά timelines. Στο πρώτο, οι Jade και Billie Wesker μετακομίζουν στη New Raccoon City και εκεί ανακαλύπτουν πως η πόλη κρύβει πολλά «σκοτεινά» μυστικά που μπορούν να καταστρέψουν τον κόσμο.  Στη δεύτερη, βρισκόμαστε δέκα χρόνια στο μέλλον και μόλις 15 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μείνει ζωντανοί στον πλανήτη. Και πάνω από 6 εκατομμύρια τέρατα και ζώα έχουν μολυνθεί από τον T-Virus. Εκεί, η Jade που είναι πλέον 30, προσπαθεί να επιβιώσει, την ώρα που τα μυστικά από το παρελθόν της για την αδερφή και τον πατέρα της, ακόμη την στοιχειώνουν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*